Muče vas žuti zubi? Evo kako ih izbijeliti!

Svatko želi imati pravi holivudski osmijeh. Bijeli i zdravi zubi daju čaroban osmijeh i ljepotu licu.
Tretmani izbjeljivanja zuba u ordinacijama dentalne medicine su večinom skupi, a oni jeftini preparati iz trgovina uglavnom nisu djelotvorni.

Redovito perem zube, ali hektolitri kave, sokovi i cigarete su ostavili svoj trag…

I tako sam ja  prije mjesec dana počeo koristiti Opalescence gel za izbjeljivanje kod kuće i jedino što mogu reči je – WOOW!

U početku me, priznajem, bilo malo strah to koristiti jer imam jako osjetljive zube i zubno meso, ali nakon dogovora sa Ultradentom odlučio sam isprobati.

Sve što vam treba su udlage za zube i Opalesence gel.

To je spoj aktivnog kisika i karbamik peroksida koji dobijete u šprici. Ja jednostavno prije spavanja dobro oribam zube, pa nakapam gel iz šprice u udlagu za zube i odem na spavanje s udlagama.

To malo čudo držim preko noći u ustima i ujutro se probudim sa lijepim bijelim zubima. Več nakon prvog korištenja zubi su vam za nekoliko nijansi bijeliji.

Ja sam postupak ponavljao 5 dana za redom i oduševljen sam rezultatom. Imaju i više vrsta gelova sa večim koncentracijama za brže rezultate.

Prednosti izbjeljivanja zubi ovom metodom su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i spriječavaju nastanak karijesa.

Cijene su dosta pristupačne i jako sam zadovoljan rezultatima!

Slikice su prave i autentično prikazuju rezultate.

Planirate li i vi isprobati ovaj način izbjeljivanja? Za eventualna pitanja i narudžbe posjetite moj Instagram profil!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.