TOP 5 najboljih BOŽIĆNIH filmova !

Znate onaj osjećaj kada se nađete sa svojim prijateljima, ali vani je jednostavno prehladno i odlučite da bi najbolje bilo zavalliti se na kauč, zavući pod dekicu, ispeći kokice i pogledati neki dobar Božićni film.

Donosimo vam popis TOP 5 Božićnih filmova bez kojih blagdani nebi bili isti.

Nema veze što ste neke od njih pogledali već 1000 puta – Božić je! To je u redu!:-) Nadamo se da će ovi filmovi donijeti osmijeh na vaše lice i dodatno pridonjeti Božićnom ugođaju.

Pa krenimo redom!

1. Djed Mraz 3: Odbjegli djedica

Pripremite se za uzbudljivu vožnju saonicama, dok se Djed Mraz nevoljko suočava s najsmrznutijem i najhisteričnijim izazovom dosad. Kako se bliži Božić, Scott Calvin k sebi pozove ženine roditelje (Ann-Margret i Alan Arkin) da se pridruže blagdanskom slavlju. Blagdani se iznenada pretvore u kaos kad Scott otkrije put iz svoje zemlje „Djeda Mraza“, a zločesti Frost (Martin Short) smrzne veliki božićni osmijeh! Ako Scott ne spasi stvari, na Sjevernom će polu, kao i u ostatku svijeta, biti vrlo hladan Božić. Hoće li Scott uspjeti vratiti svoj posao u tako malo vremena?

2. Bitka za Božić

Bitka za Božić obiteljska je komedija o ljubomori, dobrosusjedskim odnosima, ukrašavanju doma i pravome blagdanskom duhu. Matthew Broderick i Danny DeVito okrenuti će Božić naglavačke kada odluče nadmašiti jedan drugoga u blagdanskim ukrasima. Ovaj film je moj definitivni favorit!

3. Luda Božićna zvona

Na badnju večer prezaposleni Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nađe se u velikim problemima. Zbog čestog izbivanja iz kuće odlučio je odužiti se svojem sinu Jamieju (Jake Lloyd) nabavkom popularne igračke “TurboMan”. Skrušeni tata kreće u božićnu nabavku, ne sluteći da je potražnja za igračkom daleko nadmašila proizvodnju. Zamišljajući neutješno Jamiejevo lice, Howard se odlučno suprotstavlja svima koji mu stanu na put, baš kao i pravi  TurboMan..

4. Sam u kući

Prva dva nastavka Kevinovih zgoda ne mogu nam dosaditi i ovaj božićni klasik i ove godine gledat ćemo po 1001. put. U prvom dijelu osmogodišnji Kevin ostavljen je na Božić sam u kući i mora se braniti od provalnika. U drugom dijelu, Kevin je sam u New Yorku i opet se bori protiv istih urnebesno smiješnih lopova. Ma koliko bila stara, ova će vas komedija vratiti u djetinjstvo. Svakog puta film je jednako zabavan i jedva čekamo novu reprizu.
Možda ne znate da je snimljen i 5. nastavak tog filmskog klasika. Svakako vam savjetujemo da ga pogledate, nećete požaliti!

5.Čudo u 34. Ulici

 

Gledate li original iz 1947. godine ili remake iz 1994. godine, nećeš pogriješiti u odabiru, iako mi malo više preferiramo originalnu verziju. Radnja se vrti oko vraćanja božićnog duha ljudima koji su izgubili shvaćanje samog smisla Božića. Djevojčica i njena majka ne vjeruju u Djeda Božićnjaka sve dok se on ne pojavi u robnoj kući. Ovo je nostalgičan i sentimentalan film koji je nemoguće ne voljeti.

 

Koji su vama omiljeni Božićni filmovi? Pišite nam dolje u komentare!

15 thoughts on “TOP 5 najboljih BOŽIĆNIH filmova !”

  1. Pingback: Cialis 5 mg
  2. Pingback: writeaessay
  3. Sve sam naravno pogledala, i to više puta 😄 no moj najdraži ostaje Sam u kući. Uvijek me uspije nasmijati i oraspoložiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.